lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradRider Training - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Automobile Bavaria BMW Motorrad

Rider Training

 

SAFETY TRAINING

Mai mult exercițiu pe motocicletă înseamnă mai multă încredere pe motocicletă. Participând la programul Safety, vei învăța cum să-ți controlezi adecvat motocicleta și cum să fii stăpân pe situație chiar și în cele mai dificile momente din trafic. Cursurile practicate de trainerii certificați BMW Motorrad în grupuri mici permit îmbunătățirea calităților precum orientarea motociclistului și anticiparea traficului întâlnit, precum și creșterea încrederii în controlul motocicletei, respectiv calitățile ei.

Cursurile tratează orice aspect al deplasării pe stradă, începând cu elementele de bază precum poziția corectă în șa, orientarea privirii și menținerea echilibrului în deplasarea la viteze mici și continuă cu manevre avansate de schimbare a direcției sau frânare de urgenta.

 

OFFRAOD TRAINING

 

Drumul nu este de ajuns? Învață cu încredere cum să-ți stăpânești motocicleta în off-road alături de partenerii și trainerii noștri experimentați. Cursurile oferite de partenerii noștri sunt adaptate fiecărui motociclist, indiferent de experiența acestuia pe teren accidentat sau de motocicleta pe care o deține. Important e să lași pasiunea pentru enduro să-și urmeze cursul.

Parteneri BMW Motorrad Rider Training:

RIDEX    http://ridex.ro/

RIDER ACADEMY http://rider-academy.ro/