lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradRider Training - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Automobile Bavaria BMW Motorrad

Rider Training

BMW Rider Training – Compact+ (6h/ sesiune). Cursurile sunt susţinute de traineri certificaţi BMW Motorrad Germania.

BMW Rider Training Compact acoperă integral programa BMW Rider Training München şi este completat cu sfaturi individuale din partea instructorului BMW.

Compact Training:

Cursul Compact Training te învaţă cum să reacţionezi cu încredere şi calm în momente critice. Ca să reuşeşti este necesar să cunoşti cum să schimbi corect poziţia corpului şi greutatea pe motocicleta împreună cu manevre şi impulsuri de virare care îţi vor permite să menţii în permanenţă controlul motocicletei, chiar şi în cele mai surprinzătoare situaţii. Exerciţiile practice de frânare şi de virare împreună cu sfaturi individuale şi mici “secrete” din partea instructorului completeaza programul.

Compact+ Training:

Cursul Compact+ se adreseaza doar celor care au parcurs Compact Training şi execută corect tehnicile de bază. In plus faţă de Compact Training, creşte viteza de abordare a manevrelor, iar exerciţiile sunt mai complexe.

Informaţii generale:

Motocicleta utilizata (nu doar BMW) trebuie să aibă ITP şi asigurare RCA valabile, să fie în bună stare de funcţionare, să aibă o tobă de evacuare legală, să aibă anvelopele uzate în limite normale şi nu mai vechi de 5 ani (anvelopele).

Ca echipament de protecţie, participanţii trebuie să poarte: cască de protecţie, jachetă şi pantaloni moto cu protecţii, cizme moto şi mănuşi.

Este important ca participanţii să aibă asigurare de sănătate validă care acoperă şi activităţi moto. Asigurarea de sănătate de stat acoperă aceste aspecte.

În general nu sunt restricţii legate de starea vremii, dar Automobile Bavaria îşi rezervă dreptul să modifice programul din motive de siguranţă ale participanţilor.

Spectatorii sunt bineveniţi, dar pentru copii şi adolescenţi sub vârsta de 16 ani trebuie să existe un însoţitor.

 

Cost BMW Rider Training Compact/ Compact+: 450 Lei (nu include motocicleta sau echipamentul de protecţie). Preţul include explicaţii teoretice şi excerciţii practice. Nu există servicii locale de închiriere motociclete sau echipamente.

Înscrieri BMW RIDER TRAINING

Dacă vrei să participi la BMW Rider Training Compact/ Compact+, te rugăm să ne trimiţi un e-mail la adresa [email protected], cu următoarele date:

Nume | Localitate | Telefon | E-mail | Motocicleta actuală | Motocicletele anterioare | Copie a permisului categoria A şi a cărţii de identitate | Data si locatia pentru care optezi.

Vă aşteptăm cu drag,

Echipa moto Automobile Bavaria Group