lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradNoul S 1000 R - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Noul S 1000 R

April 10th, 2017 by

BMW S 1000 R

DINAMICĂ FĂRĂ COMPROMISURI

Bătăile inimi tale sunt conectate direct la turometru?
Atunci S 1000 R este Roadsterul pentru tine – dezbrăcat până la esențiale, dar maximizat pentru un pilotaj distractiv. Motorul agresiv cu 165 CP/121 kw o să îți aducă zâmbetul pe buze de fiecare data când îl turezi. Iar sunetul bogat al tobei din titan slip on HP, nu încape nici o îndoială că acesta este modul în care trebuie să se audă viață la viteză mare.

ADRENALINĂ PE DOUĂ ROȚI. DESIGNUL.

Unii o numesc goală, noi o numim concentrată pe elementele esențiale. Genele surorii, S 1000 RR, sunt destul de evidente: un design agresiv coadă sus/nas jos, față distinctivă împărțită asimetric și branhiile caracteristice. Panourile laterale reduse simțitor și vopseaua fac clar faptul că livrarea puterii nu este singurul lucru care este pur și fără compromisuri. Trei culori subliniază catacterul motocicletei: Motorsport, Gri Catalano și Roșu Racing/Negru metalic Storm.

SURSA DINAMICII: MOTORUL

Motorul de înaltă performanță cu 4 cilindri în linie, la fel ca și spatele, provine de la RR. Cu noile reglementări EU4 și cu cele de zgomot, performanțele ei au fost crescute la 165CP/121kW. Pentru o propulsie liniară și constantă a cuplului pe întreagă bandă de turație a motorului, accelerația electronică te lasă să livrezi puterea mult mai precis. Și Pro shift assistant testat în curse te ajută să schimbi vitezele fără să folosești ambreiajul: pentru mai mult dinamism și un timp de răspuns mai scurt.

LOC PENTRU AJUSTĂRI. ECHIPAMENTUL.

Standard, îți oferă două moduri de rulare: Rain și Road. “Rain” asigură un răspuns al accelerației gentil, cu ABS și ASC adaptat suprafețelor ude. Pe când, “Road” optimizează răspunsul accelerație, ABS-ul și ASC-ul pentru asfalt uscat. Opțional, poți avea alte două moduri: Dynamic și Dynamic Pro. Atunci ABS Pro îți oferă întârzierea perfectă chiar și atunci când te înclini, DTC, launch control și limitatorul pe linia boxelor. Modul Dynamic Pro îți permite să îți costumizezi setările. Așadar este doar o singură limită: a ta.

SENSIBILĂ FĂRĂ COMPROMISURI. OPȚIUNILE DE INDIVIDUALIZARE

Pentru foamea insațiabila pentru curbe, există două pachete cu accesorii speciale. Pachetul Sport se ridică la nivelul așteptărilor. Îți aduce Pro shift assistant, cruise control și modurile de rulare Pro, inclusiv modurile Dynamic și Dynamic Pro, DTC, ABS Pro, limitator pe linia boxelor și launch control. Pachetul Dynamic, pe de altă parte, include DDC, manșoane încălzite, semnalizatoare cu LED și spoiler pentru motor. Și cu roțile forjate HP, motocicleta ta cântărește cu 2.4 kg mai puțin decât cele standard, dar au mai mult caracter.

  Accesează pagina BMW S 1000 R AICI!