lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradNoul R nineT Racer - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Noul R nineT Racer

April 10th, 2017 by

BMW R nineT Racer

Stabil, dinamic, răcit cu aer

Noul R nineT Racer te poartă în era superkbike-urilor legendare. Departe de romantismul retro obsesiv, R nineT Racer este o motocicletă ușor de personalizat, cu o tehnologie inovatoare și o calitate specifică BMW Motorrad.
Ghemuit în spatele carenei superioare, cu ambele mâini pe semi-ghidoane, poți simți puterea motorului boxer și îi poți asculta sunetul specific. Și știi deja că doar un caracter puternic poate să mențină trasa ideală. Atât pe drum, cât și în viață.

Demonstrație de stil pe banda de viteză

Design-ul noului R nineT Racer este inspirat din motorsportul anilor ’70. Suprafețele alungite de-a lungul motocicletei creează senzația de accelerație continuă. Semi-carena superioară specifică, rezervorul, precum și șaua pilotului definesc silueta zveltă. Ampatamentul mărit și semi-ghidoanele poziționate în extremitatea anterioară completează poziția joasă, sportivă a pilotului. Datorită scărițelor poziționate mai sus și mai în spate, poziția specifică motorsportului de epocă este completă. Ești înconjurat de carenele albe, care ies în evidență în contrast cu partea mecanică și tehnologică de culoare neagră. Chiar și detaliile distinctive în culorile BMW Motorsport creează senzația de accelerație continuă.

Motor boxer puternic, pentru a ține trasa ideală

Tehnologia din spatele noului R nineT Racer respectă principii la fel de solide ca și designul: trenul de rulare și sistemul electronic s-au impus prin calităților lor de la primul R nineT. Noul model respectă normele de emisii Euro 4, fără să fie afectată puterea de 81 kW (110 CP) asigurată de propulsorul boxer de 1.170 centimetri cubi. Motorul livrează accelerații impresionante încă de la turații joase, ca un boxer tipic. Grație semi-carenei și poziției sportive, te poți bucura acum de viteze de croazieră impresionante. Sistemele ABS în standard și ASC (opțional) asigură mai multă siguranță, chiar și atunci când mergi într-un regim sportiv. În plus, evacuarea 2-1 specifică designului ”café racer” demonstrează că nici tehnologia nu trebuie ascunsă.

Poziție pe măsura performanțelor

Sportiv și dinamic: semi-ghidoanele modelului R nineT Racer sunt poziționate cât mai jos pe jugul superior al furcii, protejând în acest fel încheieturile. În plus, poziția scărițelor, împinsă în spate și în sus, permite o poziție sportivă confortabilă. Opțional, înălțimea șeii poate fi coborâtă de la 805 mm la 795 mm. Perna șeii pilotului este ridicată în partea posterioară pentru a susține spatele în cazul călătoriilor mai lungi. Același lucru îl face și semi-carena frontală, în special la viteze peste 90 km/h.

Personalizare cu stil

Noul R nineT Racer este inspirat din perioada de glorie a motorsportului. Tocmai de aceea, este oferit ca standard în format de monopost. Este focusat pe sportivitate și se vede. Cadrul necesar pasagerului, disponibil ca ”retrofit”, permite conversia rapidă la o motocicletă pentru două persoane. Aceasta este doar una dintre modalitățile prin care-ți poți face R nineT Racer-ul să arate cum vrei tu. Gama variată de accesorii include, printre altele: două versiuni de rezervor din aluminiu, jante cu spițe și chiar suspensie joasă. Poți adăuga accesorii originale BMW Motorrad, precum cele din gama HP Carbon sau evacuare HP. R nineT Racer este optimizat pentru a permite montarea de accesorii realizate la comandă, precum cele din noua gamă Machined.

  Accesează pagina BMW R nineT Racer AICI!