lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradNoul R nineT Pure - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Noul R nineT Pure

April 10th, 2017 by

The new BMW R nineT Pure

Roadster pur, răcit cu aer

Noul BMW R nineT Pure este motocicleta perfectă pentru puriștii care își doresc o un roadster clasic și caută esența motociclismului.
Este inspirat din perioada ’70-’80, dar își are originea mult înainte. Încă de la prima motocicletă, BMW a creat modele simple și dinamice, adevărate reprezentante ale motociclismului pur. De pe atunci, motorul boxer era elementul cheie al întregului concept.
Totodată, noul R nineT Pure oferă multiple posibilități de personalizare. În acest fel, te poți bucura de motocicleta visurilor tale, potrivită stilului tău de viață.
Îi vei simți originea, indiferent dacă alegi să o personalizezi sau să te bucuri de senzațiile pe care ți le oferă la accelerare.

Redus la esențial

Designul noului R nineT Pure reprezintă esența roadsterului clasic. Farul circular cu inel cromat, carcasa lăcuită și noul vitezometru circular schimbă total aspectul părții frontale. Proporțiile sunt echilibrate de folosirea unui cadru cu trei componente, precum și de utilizarea unei suspensii față convenționale. Elementul central este motorul boxer, nerăbdător să vuiască. Rezervorul din oțel și partea dorsală îngustă completează o siluetă totodată stilată și elegantă. Agilitatea este asigurată de jantele turnate din aliaj cu 5 spițe. Cu toate acestea, designul simplist nu limitează posibilitățile dinamice sau de personalizare a motocicletei: ai la dispoziție o multitudine de accesorii să o echipezi, modifici, individualizezi– stilul tău, motocicleta ta.
Baza motocicletei: un concept dovedit ca fiind excelent și, bineînțeles, calitatea BMW Motorrad.

Motor boxer pentru o experiență de pilotaj autentică

Motorul și sistemul electric al noului R nineT Pure și-au dovedit deja calitățile pe modelul R nineT. Motorul boxer răcit cu aer/ulei, ce oferă 110 CP (81 kW), promite o experiență de pilotaj pură, autentică. Evacuarea 2-în-1, cu aspectul său clasic, completează experiența pilotajului cu un sunet puternic. Mulțumită sistemului ABS standard și a sistemului optional ASC, te poți bucura în siguranță de întregul potențial al motocicletei.

Elegant și sigur pe sine

Noul R nineT Pure îți permite să pilotezi motocicleta visurilor tale, în totală concordanță cu stilul și ideile tale.
Mulțumită șeii joase, motocicleta li se potrivește tuturor riderilor, indiferent de statură. Suplimentar, există posibilitatea comandării unei versiuni cu suspensie joasă.
Cu noul R nineT Pure, te poți bucura de un roadster clasic cu performanțe moderne – cu încredere, stil și dinamism.

Făcut pentru ideile tale

Ești ceea ce conduci. R nineT Pure este oglinda personalității și a cretivității tale. Cadrul pentru pasager poate fi înlăturat, spre exemplu, asemeni modelului R nineT. Dacă îți dorești să fii în centrul atenției, ai la dispoziție o gamă variată de accesorii și piese originale BMW Motorrad cu care îți poți personaliza motocicleta. Poți înlocui rezervorul de oțel cu unul din aluminiu, cu liniile de sudură la vedere sau polișate. De asemenea, poți înlocui jantele turnate din aliaj cu jante cu spițe – pentru o siluetă clasică, stilată. Există și o gamă specială de accesorii – Machined – care îți oferă posibilitatea să personalizezi și mai temeinic aspectul motocicletei tale.

  Accesează pagina BMW R nineT Pure AICI!