lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradNoul S 1000 RR - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Noul S 1000 RR

April 10th, 2017 by

S 1000 RR

UN ETALON ÎN SEGMENTUL SUPERBIKE

BMW S 1000 RR a dus la o revoluție în segmentul Superbike încă de la apariția sa. Ulterior, dezvoltarea motocicletei a continuat la fel de intens, conceptul inițial beneficiind de o îmbunătățire constantă pe plan tehnologic. Un lucru însă a rămas neschimbat – puterea impresionantă a motorului de RR, un etalon constant în clasa sa.
Dynamic Traction Control (DTC) este acum în standard pentru o performanță dinamică mai bună și pentru mai multă siguranță. Rezultatul? S 1000 RR rămâne un pursânge în lumea motocicletelor sport – atât pe stradă, cât și pe circuit. Tehnologia inovatoare disponibilă pe motocicletă îți permite să experimentezi puterea și performanțele motocicletei la intensitate maximă.

ASPECT DE CÂȘTIGĂTOR, PERFORMER SAU LUPTĂTOR

RR-ul este simbolul unui superbike, iar acest lucru e valabil și în cazul design-ului său. Cu partea sa frontală specifică și farurile asimetrice, este recunoscut numaidecât. Silueta ascuțită este evidențiată de linii drepte, simple, iar suprafețele și formele se completează reciproc într-un tot unitar. Întreaga siluetă radiază dragostea pentru linii drepte și viraje, iar setea de performanță de top este evidentă. RR emană dorința de accelerație și viteză, pe care o împărtășește cu riderul.
S 1000 RR e disponibili în trei combinații de culori: Gri Granit metalizat/Negru Storm metalizat, care surprinde formele și umbrele orașului pentru a crea o apariție ieșită din comun, Roșu Racing/Alb Light, cu jantele decorate cu o dungă roșie care evidențiază performanțele dinamice ale motocicletei, și Alb Light/Albastru Lupin metalizat/Roșu Racing, cu jantele decorate cu o dungă roșie, care indică genul sport de curse și apartenența motocicletei la familia BMW Motorsport.

STATISTICI CÂȘTIGĂTOARE, PERFORMANȚE DE TOP

Motorul cu patru cilindri în linie al modelului S 1000 RR livrează 146 kW (199 CP) la 13.500 rpm și un cuplu maxim de 113 Nm la 10.500 rpm. Valori impresionante, disponibile oricând pentru rider. Chiar și cu aceste performanțe, sistemul DTC (Dynamic Traction Control) asigură un grad înalt de siguranță.
La fel de impresionant e faptul că, deși atinge cu ușurință un nivel atât de înalt de performanță, S 1000 RR respectă normele Euro 4.
Numeroase detalii îți permit să te bucuri de performanța S 1000 RR-ului, atât pe circuit, cât și în trafic. Cele trei moduri de condus – “Rain”, “Sport” și “Race” – asigură un control precis al accelerației și al sistemelor ABS și ASC, chiar și în condiții schimbătoare. DTC (Dynamic Traction Control) și ABS, ambele în standard, asigură un grad sporit de siguranță. Accelerația cotrolată electronic permite livrarea puterii imense într-un mod fin, dar precis. Cu rezoluția sa înaltă, instrumentarul de bord îi furnizează pilotului informații complete despre setările și statusul motocicletei. Drept rezultat, în orice moment ai la dispoziție o privire de ansamblu asupra performanțelor motocicletei.

PERFORMANȚĂ ȘI PERFECȚIUNE PÂNĂ ÎN CELE MAI MICI DETALII

Rădăcinile performanței și ale rafinamentului merg și mai adânc. Spre exemplu, cu modurile de condus Riding Pro – “Slick” și “User Mode”, precum și cu ABS Pro, cu senzor de înclinare inclus, pilotajul motocicletei este o experiență total nouă. Chiar și în cele mai înalte aspecte ale performanței, RR dispune de echipamente precum Pro Shift Assistant, pentru schimbarea treptelor de viteză fără acționarea ambreiajului, Launch Control sau Pit Lane Limiter. Dacă optezi pentru bateria de putere înaltă (Li-Ion), greutatea motocicletei va fi redusă cu 1,5 kilograme, pentru performanțe optimizate la nivel de motorport.

S 1000 RR rămâne un etalon în segmentul motocicletelor Superbike. Atât pe stradă, cât și pe circuit.

  Accesează pagina BMW S 1000 RR AICI!