lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradNoul K 1600 GT - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Noul K 1600 GT

April 10th, 2017 by

BMW K 1600 GT

PLĂCEREA DE A CĂLĂTORI PE DOUĂ ROȚI

Fii în permanentă mișcare, privește în jur, trăiește călătoria, bucură-te de o experiență dinamică și în același timp relaxată: așa arată lumea din șaua noului K 1600 GT. Pentru că îți oferă mai mult confort și o dinamică îmbunătățită: motorul cu 6 cilindri în linie livrează aceeași putere care l-a transformat într-un etalon la capitolele rafinament și performanță. În plus, te vei bucura de calitățile excepționale touring responsabile de protecția la vânt și intemperii, precum și echipamentul care te îndeamnă să te urci în șa imediat. K 1600 GT are o prezență impresionantă pe stradă, fie că este parcat sau în mișcare.

DESIGN DINAMIC

Dinamica și confortul, două aspecte esențiale ale modelului K 1600 GT, sunt reflectate și de către design: suspensia față Duolever, farul adaptive cu Xenon, puternicul motor cu 6 cilindri în linie și cadrul robust creează o imagine solidă.
Partea frontală și silueta sunt special desenate pentru a asigura o prezență sportivă, aerodinamică. Galeria de evacuare 6-în-2 reflectă potențialul motorului cu 6 cilindri atât visual, cât și acustic.
Prezența aparte a noului K 1600 GT este evidențiată și de schemele de culoare: de la discret exclusivistă până la sportive. Tu decizi ce ți se potrivește.

TEHNOLOGIE DE ÎNALTĂ CLASĂ

La cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnologic, noul K 1600 GT beneficiază de o gamă de echipamente standard care nu lasă loc pentru alte dorințe: ABS Pro, care asigură o decelerare eficientă chiar și când motocicleta este înclinata, sistemul inovativ pentru farul adaptiv cu Xenon, precum și controllerul pentru meniu, sunt doar câteva din caracteristicile aparte ale motocicletei. Nou în producția standard: ESA dinamic. Șasiul recunoaște și controlează amortizarea în milisecunde, datorită senzorilor speciali și a unității de control electronice. În acest fel, este asigurată o amortizare optimă, indiferent de situație. Lucru valabil chiar și atunci când motocicleta este înclinată pe viraj, rezultând o călătorie cu un grad de confort sporit și o stabilitate etalon.

ECHIPAMENT OPȚIONAL

Numeroasele dotări opționale, precum farul adaptive, sistemul de pornire fără cheie sau închiderea centralizată asigură un grad crescut de confort și siguranță, transformând orice călătorie într-una relaxată. BMW Motorrad este primul producător de motociclete care oferă sistemul “Apel de Urgență Inteligent” ca retrofit, un plus în materie de siguranță. Mulțumită sistemului de asistență la mersul cu spatele, orice manevră pe teren înclinat este acum mai accesibilă. Sistemul Shift Assistant Pro asigură schimbări de trepte facile și rapide. Cu topcase-ul opțional, geanta pentru rezervor și gențile touring, pentru a completa spațiul de stocare generos, există o soluție de transport pentru orice ai dori să transporți cu tine. Indiferent dacă va fi o călătorie lungă, una scurtă sau doar traseul zilnic spre locul de muncă.
Noul K 1600 GT își respectă blazonul raportat la aspectul dinamic și echipamentele de calitate: sportivitatea și confortul se completează pentru a asigura o călătorie la cele mai înalte standarde.

Propulsorul cu 6 cilindri în linie transformă fiecare călătorie într-o experiență de vis: datorită felului în care livrează puterea și rafinamentului, asigură o ținută de drum dinamică. Cei 160 CP și cuplul de 175 Nm dezvoltă o accelerație impresionantă. Astfel, cea mai fină mișcare a încheieturii oferă un control sporit al motocicletei.

  Accesează pagina BMW K 1600 GT AICI!