lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradK 1600 GTL - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Automobile Bavaria BMW Motorrad

K 1600 GTL

BMW K 1600 GTL Ebony metallic

CULORI DISPONIBILE

K 1600 GTL

Călătorie de lux. Sosire de clasa întâi.

Mergi. Și mergi și mergi. Plutește către orizont cu stil și eleganță în șaua acestei motociclete de touring luxoase, de înaltă performanță. Noul BMW K 1600 GTL este apogeul calității înalte și al confortului pur, echipat fiind cu legendarul motor cu șase cilindri în linie. Acum cu cele mai noi generații ale sistemelor Dynamic ESA și ABS Pro în echiparea de serie. Noile carene redesenate îi accentuează aspectul elegant. Rămâi calm și relaxat în orice condiții meteo și pe orice distanță. Singur sau cu pasager: bucură-te de schimbări de direcție fără efort în toate călătoriile tale. Călătoria la bordul lui K 1600 GTL este o experiență unică – plin de stil, puternic, luxos – clasa întâi pe două roți te așteaptă.

Designul: perfecțiune

Designul lui K 1600 GTL a primit o evoluție de primă clasă. Noile carene laterale, grile ale radiatorului, ornamente de rezervor și compartimente de depozitare fac motocicleta să arate chiar și mai elegant. Detaliile interesante precum scărițele ajută la efectuarea tușelor finale ale look-ului superb. Elementele distinctive precum suspensia față Duolever, motorul cu șase cilindri în linie foarte vizibil, farul inovator cu Xenon și suspensiile rămân pionieri în materie de stil. Împreună cu secțiunea frontală redesenată, inclusiv oglinzile și parbrizul, s-a reușit obținerea unei linii elegante și dinamice în același timp. Cele trei straturi de lac premium adaugă un caracter exclusivist motocicletei tale.
Pachetul luxos și cuprinzător nu are doar un design de primă clasă, ci este și antrenant și plăcut de pilotat pe drumul care ți se așterne în față.

Motor superior cu 6 cilindri

Un motor de primă clasă: legendarul propulsor cu șase cilindri în linie oferă o călătorie incredibil de lină și cele mai bune performanțe din sectorul tourerelor de lux. Puterea sa maximă de 118 kW (160 CP) și cuplul maxim de 175 Nm la 5.250 rpm asigură propulsia perfectă. Și 70% din cuplul maxim este deja atins la 1.500 rpm.
Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard adaugă o dimensiune nouă experienței pilotajului. În câteva milisecunde, senzorii foarte sensibili detectează schimbarea condițiilor de deplasare și reglează amortizarea suspensiei. Astfel, setările amortizoarelor sunt ideale în orice situație. Chiar și cu motocicleta înclinată, niveluri de confort care înainte erau pur și simplu inimaginabile au fost acum atinse, având ca rezultat o ținută de drum foarte stabilă. K 1600 GTL vine echipat cu un total de trei moduri de pilotaj și DTC. Schimbă între modurile Rain, Road și Dynamic la simpla apăsare a unui buton. Selectează modul Dynamic, spre exemplu, pentru un stil de pilotaj rapid și activ.
Un obstacol care apare brusc poate provoca orice rider să frâneze brusc. Sistemul ABS Pro din echiparea standard garantează frânare în siguranță, chiar și cu motocicleta înclinată, și permite pilotului să mențină motocicleta sub control chiar și în situațiile dificile.
Motocicleta cu nenumărate elemente luxoase în echiparea standard.

Ia loc și relaxează-te!

K 1600 GTL oferă și un nivel de confort fără precedent. Caracteristicile sale interesante includ spațiul enorm și accesibilitatea excelentă. Soluțiile bine gândite și ușor accesibile de spații de depozitare se concentrează pe confortul riderului, făcând din K 1600 GTL o alegere fără compromis în materie de calitate în touring. Călătoriile lungi cu pasager sunt o plăcere, grație soluțiilor precum închiderea centralizată, șaua încălzită și parbrizul reglabil electric, plus gama de înălțimi ale șeii.

Conceptul de gestionare a funcțiilor prin multi-controller este esențial, permițând riderilor să treacă între funcții în mod confortabil, fără a-și lua mâinile de pe ghidon sau ochii de la drum.

Nimic nu te poate opri în călătoria ta relaxată cu K 1600 GTL către noi orizonturi.

Lux rafinat

Mai mult lux, mai multă siguranță, mai mult confort, mai multă eleganță. Grație selecției cuprinzătoare de echipamente și accesorii opționale, poți să-ți personalizezi motocicleta ta K 1600 GTL la un nivel de primă clasă. Un element de lux: ajutorul la marșarier pentru manevrarea ușoară și parcarea pe teren înclinat – bijuteria coroanei în materie de confort la drum.
Componente de crom de înaltă calitate asigură un lux inconfundabil. Protecțiile suplimentare oferă protecție cu stil pentru K 1600 GTL. Toba sport de la Akrapovic asigură o experiență rafinată pentru această motocicletă de touring de înaltă performanță, chiar și în pilotajul sportiv.
Siguranța sporită vine prin intermediul farului adaptiv și sistemului opțional ECALL („Intelligent Emergency Call”) de la BMW – o premieră mondială în motociclism. Sistemul Hill Start Control adaugă și mai multă siguranță, făcând următorul tău drum la munte un succes fără efort.
Caracteristica Keyless Ride, închiderea centralizată la o atingere de buton și difuzoarele în partea din față fac călătoria confortabilă. Schimbătorul Shift Assistant Pro oferă schimbări de treaptă și mai plăcute și mai dinamice.
Soluțiile de bagaje opționale, precum topcase-ul, geanta pentru rezervor și cutia touring îți asigură un spațiu suplimentar de depozitare vast. Astfel încât nu trebuie să lași nimic în urmă în marea ta călătorie.

Doar te sui în șa, te relaxezi și te bucuri de drum: asta înseamnă călătoria în condiții de lux cu K 1600 GTL.