lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradK 1600 GT - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Automobile Bavaria BMW Motorrad

K 1600 GT

BMW K 1600 GT Mars red metallic

CULORI DISPONIBILE

K 1600 GT

Plăcerea de a călători pe două roți

Fii în permanentă mișcare, privește în jur, trăiește călătoria, bucură-te de o experiență dinamică și în același timp relaxată: așa arată lumea din șaua noului K 1600 GT. Pentru că îți oferă mai mult confort și o dinamică îmbunătățită: motorul cu 6 cilindri în linie livrează aceeași putere care l-a transformat într-un etalon la capitolele rafinament și performanță. În plus, te vei bucura de calitățile excepționale touring responsabile de protecția la vânt și intemperii, precum și echipamentul care te îndeamnă să te urci în șa imediat. K 1600 GT are o prezență impresionantă pe stradă, fie că este parcat sau în mișcare.

Design dinamic

Dinamica și confortul, două aspecte esențiale ale modelului K 1600 GT, sunt reflectate și de către design: suspensia față Duolever, farul adaptive cu Xenon, puternicul motor cu 6 cilindri în linie și cadrul robust creează o imagine solidă.
Partea frontală și silueta sunt special desenate pentru a asigura o prezență sportivă, aerodinamică. Galeria de evacuare 6-în-2 reflectă potențialul motorului cu 6 cilindri atât visual, cât și acustic.
Prezența aparte a noului K 1600 GT este evidențiată și de schemele de culoare: de la discret exclusivistă până la sportive. Tu decizi ce ți se potrivește.

Tehnologie de înaltă clasă

La cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnologic, noul K 1600 GT beneficiază de o gamă de echipamente standard care nu lasă loc pentru alte dorințe: ABS Pro, care asigură o decelerare eficientă chiar și când motocicleta este înclinata, sistemul inovativ pentru farul adaptiv cu Xenon, precum și controllerul pentru meniu, sunt doar câteva din caracteristicile aparte ale motocicletei. Nou în producția standard: ESA dinamic. Șasiul recunoaște și controlează amortizarea în milisecunde, datorită senzorilor speciali și a unității de control electronice. În acest fel, este asigurată o amortizare optimă, indiferent de situație. Lucru valabil chiar și atunci când motocicleta este înclinată pe viraj, rezultând o călătorie cu un grad de confort sporit și o stabilitate etalon.

Echipament opțional

Numeroasele dotări opționale, precum farul adaptive, sistemul de pornire fără cheie sau închiderea centralizată asigură un grad crescut de confort și siguranță, transformând orice călătorie într-una relaxată. BMW Motorrad este primul producător de motociclete care oferă sistemul “Apel de Urgență Inteligent” ca retrofit, un plus în materie de siguranță. Mulțumită sistemului de asistență la mersul cu spatele, orice manevră pe teren înclinat este acum mai accesibilă. Sistemul Shift Assistant Pro asigură schimbări de trepte facile și rapide. Cu topcase-ul opțional, geanta pentru rezervor și gențile touring, pentru a completa spațiul de stocare generos, există o soluție de transport pentru orice ai dori să transporți cu tine. Indiferent dacă va fi o călătorie lungă, una scurtă sau doar traseul zilnic spre locul de muncă.
Noul K 1600 GT își respectă blazonul raportat la aspectul dinamic și echipamentele de calitate: sportivitatea și confortul se completează pentru a asigura o călătorie la cele mai înalte standarde.

Propulsorul cu 6 cilindri în linie transformă fiecare călătorie într-o experiență de vis: datorită felului în care livrează puterea și rafinamentului, asigură o ținută de drum dinamică. Cei 160 CP și cuplul de 175 Nm dezvoltă o accelerație impresionantă. Astfel, cea mai fină mișcare a încheieturii oferă un control sporit al motocicletei.

DATE TEHNICE

BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Motor
Tip Răcire cu ulei şi apă, 6 cilindri în linie, 4 valve pe fiecare cilindru, 2 arbori cu came
Alezaj x cursă 72 mm x 67,5 mm
Capacitate 1.649 cc
Putere maximă 118 kW (160 hp) la 7,750 rpm
Cuplu maxim 175 Nm la 5,520 rpm
Raport de compresie 12,2:1
Control mixt / management motor Admisie cu injecţie electronică / management digital motor (BMS-X)
Control emisii Convertor catalitic cu buclă inchisă in 3 directii, emisii standard EU4
Performanţă / consum de combustibil
Viteză maximă Peste 200 km/h
Consum de combustibil per 100 km, în funcție de ciclul WMTC 5.7 l
Tip combustibil Benzină fără plumb super şi premium, cifră octanică 95
Sistem electric
Alternator Alternator trifazic de 580 W
Baterie 12 V / 19 Ah, fără mentenanţă
Transmisie
Ambreiaj Ambreiaj multi-disc în baie de ulei
Cutie de viteze Cutie cu 6 viteze
Transmisie Cardan
Şasiu / frâne
Cadru Cadru de tip punte, aluminiu turnat, motor purtător de sarcină
Locaţie / suspensie roată faţă BMW Motorrad Duolever; arc central
Locaţie / suspensie roată spate BMW Motorrad Paralever
Suspensie travel faţă / spate 125mm /135 mm
Ampatament 1,618 mm
Distanţa de fugă 108.4 mm
Unghi viraj ghidon 62.2°
Roţi Roţi aluminiu turnat
Jantă, faţă 3,50 x 17″
Jantă, spate 6,00 x 17″
Anvelopă, faţă 120/70 ZR 17
Jantă, spate 190/55 ZR 17
Frână, faţă Disc de frână dublu, diametru 320 mm, etrier 4 pistoane fixe
Frână, spate Monodisc de frână, diametru 320 mm, etrier cu 2 pistoane
ABS BMW Motorrad Integral ABS
Dimensiuni / greutăţi
Lungime 2,324 mm
Lăţime (inclusiv oglinzi) 1,000 mm
Înălţime (fără oglinzi) 1,440 mm
Înălţime şa, masă proprie 810/830 mm (şa joasă*: 800/780 mm) OE
Curbă suport interior, masă proprie 1,830/1,870 mm (şa joasă: 1,775/1,810 mm) *OE
Masă proprie, gata de drum, cu rezervorul plin 1) 334 kg
Masă totală permisă 540 kg
Sarcină utilă (cu echipamentul standard) 206 kg
Volum util rezervor 26.5 l
Rezervă 4 l
  • Datele tehnice se referă la masa proprie (DIN)
  • 1) Conform Directivei 93/93/CEE cu toate lichidele, alimentat cu cel puţin 90% din volumul util al rezervorului

PERSPECTIVĂ SPECIALĂ

CONFORT DE PRIMĂ CLASĂ LA DRUM

K 1600 GT se află la cel mai înalt nivel tehnologic și are ascunde un potențial de performanță incredibil sub șaua confortabilă. Noul K 1600 GT este un tovarăș de drum foarte dinamic și relaxat. Următoarele caracteristici îți dau o primă dovadă a acestui fapt, asta până apuci să conduci motocicleta în persoană.

 

“INTELLIGENT EMERGENCY CALL”

SENZAȚIILE PLĂCUTE VIN ÎNTOTDEAUNA CU TINE LA DRUM

BMW Motorrad este primul producător care furnizează un sistem de “apel inteligent în caz de urgență” din fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care, în caz de urgență, poate declanșa în mod independent și automat un apel către rețelele de urgență, asigurând astfel o intervenție cât mai rapidă a acestora. Sistemul “intelligent emergency call” devine activ în mod automat după un accident ușor sau mai grav. Dar riderul poate și să declanșeze un apel de urgență automat, prin apăsarea unui buton, dacă, spre exemplu, a observat un accident. După activarea sistemului, fie automat sau manual, datele GPS ale locației și direcția de deplasare a motocicletei sunt trimise prin conexiune GSM către un call center BMW. De aici se activează rețelele de urgență. Pentru ajutor precis și rapid. Și o senzație de siguranță la fiecare tură.

 

REVERSE ASSISTANT

PUR ȘI SIMPLU DAI ÎNAPOI

Aleile abrupte și spațiile înguste de la locurile populare de belvedere sau din parcări nu mai sunt o problemă cu admirabilul sistem Torque Control Assist (TCA). Astfel, parcările și manevrele pe loc nu îți stârnesc decât zâmbete. Asistentul la mers înapoi se activează simplu, de la un buton de pe ghidonul stâng, după care un martor de activare a mersului înapoi apare pe ecran. Astfel, plutești elegant, fără efort și în siguranță înapoi din spațiul de parcare, ca să poți porni către următoarea destinație cu un maximum de avânt.

 

CADRU ȘI SUSPENSII

PENTRU CEL MAI BUN CONTACT

Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard sporește din nou confortul de primă clasă al lui K 1600 GT. Asigură cea mai bună aderență, siguranță și cel mai înalt nivel de confort: senzorii cursei arcului în față și în spate înregistrează mișcarea verticală a roții. În funcție de aceste date, sistemul Dynamic ESA reglează funcționarea amortizoarelor, conform cu condițiile de drum și manevrele din pilotaj, în mod automat. Astfel, asigură un contact îmbunătățit între drum și pneu, chiar și cu motocicleta înclinată. Rezultatul este un comportament constant și stabil și un câștig semnificativ în materie de confort și de siguranță – mai ales la drumuri lungi.

Setarea standard “Road” – te poartă în mod confortabil peste toate denivelările. Cu setarea “Dynamic”, se selectează un mod de acțiune mai ferm al amortizoarelor, pentru un pilotaj mai sportiv și mai dinamic.

 

LUMINI

Far cu xenon: pune totul în adevărata sa lumină.

MAI MULTĂ LUMINĂ. MAI MULTĂ SIGURANȚĂ

Farurile standard cu xenon sunt de două ori mai luminoase și consumă cu 30% mai puțină energie decât farurile convenționale cu halogen. Asigură o iluminare constantă a suprafeței drumului – mai ales noaptea și în condiții de vizibilitate slabă. În același timp, te fac mai ușor de observat pe drum. Un scut cilindric al becului, pe reflector, împiedică becul să deranjeze alți participanți la trafic.

Farurile Adaptive, care sunt un accesoriu opțional, iluminează în mod optim drumul în timpul virajelor. Un servomotor din farul principal compensează unghiul de înclinare al motocicletei în viraje, orientând lumina la un unghi optim față de drum. Pentru pilot, asta înseamnă o creștere enormă a siguranței active, mai ales la abordarea virajelor pe timp de noapte.

 

CONFORT

SUIE-TE ÎN ȘA ȘI BUCURĂ-TE DE DRUM ÎN DEPLINĂ RELAXARE

Fie că ești într-o tură lungă sau pur și simplu faci plimbarea cotidiană, cutiile instalate și compartimentele de depozitare ale lui K 1600 GT îți asigură suficient spațiu pentru orice ai avea nevoie să depozitezi. De la lucrurile esențiale în fiecare zi, până la echipament, haine și chiar suveniruri din vacanță. Topcase-ul opțional impresionează cu interiorul său practic și cu luminile pentru interior din dotarea standard. Pasagerului tău îi va plăcea spătarul mic și confortabil. Vopsit în culorile standard ale motocicletei, este pefect integrat în look-ul dinamic al lui K 1600 GT. Gențile interioare îți oferă și mai mult spațiu și ordine pentru cutiile tale touring. Cu mânerl și cu cureaua de umăr (detașabilă), acestea sunt ideale pentru o plimbare prin oraș. Compartimntul de depozitare opțional pentru capacul topcase-ului asigură spațiu pentru toate lucrurile esențiale atunci când pleci la drum, acte și documente.

 

CULORI ȘI STILURI

Poți să alegi.

Poți să alegi.

Poți să alegi.

ALEGEREA E A TA

Trei versiuni diferite suportă atât genele dinamice, cât și latura orientată spre confort a lui K 1600 GT. Astfel, proporțiile și emoțiile sunt exprimate perfect.

Varianta de bază:

Culoare: Negru Storm metalizat

Piese contrastante: Dark slate metalizat mat

Culoare cadru: Gri asfalt metalizat mat

Culoare motor: platinum

Variantă de culoare:

Culoare: Roșu Mars metalizat

Piese contrastante: Dark slate metalizat mat

Culoare cadru: Gri Asphalt metalizat mat

Culoare motor: platinum

Varianta Stil 1:

Culoare: Albastru Lupin metalizat/Negru Storm metalizat

Piese contrastante: negru Storm metalizat și Dark slate metalizat mat

Parbriz sport și șa Pro

Însemne atrăgătoare, înfoliate

Culoare cadru: Gri Asphalt metalizat mat

Culoare motor: negru

Etrier de frână: auriu

 

SIGURANȚĂ

CARACTERISTICI EXTRAORDINARE PENTRU MAI MULT CONFORT

Keyless ride și închiderea centralizată îți fac viața mai ușoară și devin foarte repede tovarăși de drum de care nu te mai poți despărți.

Cheia mecanică va deveni redundantă și, de acum, vei avea mâinile libere – grație sistemului keyless ride. Căutarea aceea anevoioasă înainte de plecarea la drum pur și simplu dispare și faptul că ai cheia în buzunarul jachete este suficient să descuie și să pornească motocicleta.

Închiderea centralizată te asigură că obiectele din compartimentele de depozitare și din cutiile adiționale snut protejate de degetele indiscrete atunci când îți încui motocicleta – toate acestea prin simpla apăsare a unui buton de pe ghidon. Îți permite să pornești în explorare chiar și mai repede după ce te-ai dat jos din șa.

 

PRO SHIFT ASSISTANT

SCHIMBĂ CA LA CURSE

Aproape un lux – dar mai ales o expresie a dinamicii lui K 1600 GT: sistemul quickshifter a fost dezvoltat inițial pentru folosirea în competiții. Pro Shift Assistant, care a fost adaptat pentru folosirea în sectorul touring, îți permite să schimbi treptele fără să fie nevoie să acționezi ambreiajul în aproape orice gamă de sarcină și orice turație a motorului. În timpul accelerației, manșonul de accelerație rămâne deschis și asigură schimbare rapidă și relaxată. La schimbarea în treaptă inferioară cu accelerația închisă, sistemul asigură automat potrivirea turației pentru o schimbare perfectă.

Astfel, mâna care se ocupă de ambreiaj este degrevată de sarcini și rămâne relaxată chiar și după ture lungi. În plus, timpul de schimbare este redus față de schimbarea cu ambreiaj: pentru și mai multă dinamică și confort.

 

Accesorii pentru K 1600 GT

COMPONENTE HP

Tobă Sport HP

Maximul în materie de finisare: tobă slip-on cu carcasă de titan teșită, țevi de legătură și interior din oțel inoxidabil și capăt de carbon. Sunetul impresionant, profund de la cele trei țevi de evacuare de pe fiecare parte înseamnă că K 1600 GT este plăcut și auzului.
• Tobă dublă slip-on pentru sunet gutural și aspect sportiv
• Carcasă de titan teșită
• Țevi de legătură și interior din oțel inoxidabil
• 3 țevi de eșapament pe fiecare parte, îmbrăcate într-un capăt de carbon
• Greutate redusă: aproximativ 8,1 kg (cu aproximativ 4,3 kg mai ușoară decât componenta standard)
• Putere și cuplu la nivelul configurației standard
• Logo cu inscripția HP vizibilă în mod clar pe lateral
• Standard de emisii poluante: EU 4

DEPOZITARE

Geantă interioară pentru cutie touring

Gențile interioare solide facilitează introducerea și scoaterea obiectelor, dar sunt și rezistente la apă. Compartimentele interioare practice asigură un spațiu fix pentru haine, în timp ce obiectele mici se pot depozita în buzunarele exterioare. Cu mânere și curea de umăr detașabilă.
• Genți interioare funcționale realizate din țesătură de poliester de înaltă calitate
• Foarte rezistente la apă
• Formă perfect gândită pentru utilizarea la maximum a capacității de depozitare
• Compartimente interioare practice cu plasă de fixare pentru a diviza spațiul și plasă elastică în capac
• Buzunare exterioare cu fermoar pentru obiecte mici
• Bază puternică și laturi ranforsate, deci este solidă și își păstrează forma.
• Prinderi cu fermoar peste tot, pentru accesibilitate optimă
• Curea de umăr detașabilă, cu căptușeală reglabilă, mâner
• Culoare: negru

Protecție la impact pentru genți touring.

Realizat din plastic rezistent, protejează cutiile în lateral, în spate și în față.
• Protejează lateralul și lateralul-față al cutiei împotriva zgârieturilor și avarierii suprafețelor,
• Două protecții rezistente, negre, din plastic turnat, pentru fiecare parte
• Culoare: negru

Peliculă protectoare pentru cutii touring

Autoadezivă, protejează partea de sus și lateralul cutiilor împotriva zgârieturilor ușoare
• Protejează vopseaua cutiilor în partea de sus și în lateral, spre exemplu pentru a preveni zgârieturile provocate de călcâiele cizmelor
• 2 pelicule autoadezive pentru fiecare parte
• Culoare: Transparentă

Topcase

Topcase-ul impermeabil cu spătar integrat pentru pasager are iluminare interioară, este căptușit cu velur și se deschide singur. Asigură un volum de depozitare de aproximativ 49 l. Poate găzdui fără probleme două căști, spre exempu. Disponibil în toate culorile actuale ale vehiculului.

Geantă interioară pentru topcase

Geanta practică și de înaltă caliate este rezistentă la apă și folosește la maximum volumul topcase-ului. Este posibilă și folosirea compartimentului de depozitare al topcase-ului, cu unele restricții.
• Genți interioare funcționale realizate din țesătură de poliester de înaltă calitate
• Foarte rezistente la apă
• Formă perfect gândită pentru utilizarea la maximum a capacității de depozitare
• Bază puternică și laturi ranforsate, deci este solidă și își păstrează forma
• 2 buzunare exterioare închise cu fermoar pentru obiecte mici
• Închidere cu fermoar cu dublu sens pe trei laturi, pentru accesibilitate optimă
• Curea de umăr detașabilă, cu căptușeală reglabilă, 2 mânere (care se pot depozita în lateral)
• Culoare: negru

Compartiment de depozitare pentru topcase

Soluție practică pentru documente, instrumente de scris sau netbook: fixată în capacul topcase-ului cu patru clipsuri, această cutie pentru documente foarte practică ajută la păstrarea ordinii în lucruri și permite acces rapid la obiectele importante.
• Puncă pentru documente și pentru instrumente de scris, de exemplu
• Fixat în capacul topcase-ului cu patru clipsuri
• Închidere cu fermoar pe toate laturile
• Compartimente interioare practice cu plic pentru documente DIN A4, 2 compartimente pentru obiecte mici și suporturi de stilouri
• 2 mânere robuste
• Dimensiuni: 37x22x4c cm
• Material exterior: țesătură de poliester de înaltă calitate
• Culoare: negru

Stop de frână suplimentar pentru topcase

Stopul suplimentar cu sticlă albă transparentă sporește siguranța pasivă și se integrează perfect în ornamentul capacului topcase-ului.
• stop suplimentar cu LED pentru topcase touring
• 16 becuri lED, aspect de sticlă albă transparentă, cu ramă placată cu crom
• Pentru mai multă siguranță în trafic
• Lungimea fâșiei luminoase: aprox. 30 cm

Geantă pentru rezervor

Compartimentul principal impermeabil al genții pentru rezervor se poate extinde de la 10 l la 12 l și are un buzunar mic cu capac transparent, cu perete detașabil. Obiectele mici se pot depozita în siguranță în 2 buzunare exterioare și unul interior. Cu mâner și curea de umăr detașabilă.
• Geantă pentru rezervor foarte funcțională
• Capacitate: aprox. 10 l, extensibil la 12 l
• Compartiment principal impermeabil cu căptușeală izolată, cu închidere de tip geantă sport
• Buzunar cu capac transparent, cu perete detașabil
• 2 buzunare exterioare rezistente la apă și 1 buzunar interior pentru obiecte mici
• Curea de umăr reglabilă, detașabilă
• Mâner în față
• Material exterior: țesătură de poliester de înaltă calitate
• Bază precis formată de EVA, cu strat antiderapant
• Culoare: negru
• Opțional: inserție Vario pentru geanta de rezervor

Inserție Vario pentru geanta de rezervor

Cu inserția practică Vario, alege cum vrei să împarți spațiul interior al genții, asigurându-te că toate obiectele stau la locul lor, chiar și când pilotezi pe drumuri virajate.
• Împărțire flexibilă a spațiului disponibil în interiorul genții
• Inel exterior, lățime reglabilă prin prindere cu Velcro (LxH: aprox. 100×13 cm)
• 2 pereți lungi și 2 pereți scurți, cu prindere cu Velcro la ambele capete
• Buzunar mic cu fermoar prins cu Velcro, cu însemne BMW Motorrad
• Potrivit pentru genți de rezervor BMW Motorrad cu capacitate totală de 11 litri sau mai mult
• Material: acetat etilen de vinil (EVA), cu strat de poliester autoadeziv
• Culoare: Gri

DESIGN

Jante forjate

Jantele forjate din aliaj de aluminiu cu 9 spițe, de foarte înaltă rezistență, atrag privirea cu finisarea lor foarte lustruită. Îi dau motocicletei un aspect solid.
• Jante forjate realizate din aliaj de aluminiu, vopsite Gri Orbit
• Aspect impresionant datorită celor 9 spițe teșite înspre exterior, cu o finisare lustruită și strunjită
• Îi conferă motocicletei un aspect solid
• Dimensiunile jantelor: 3,5×17 inci pe față, 6,0×17 inci pe spate

Secțiuni cromate – fâșie pe cutii/ornament pentru capacul topcase-ului/finisare parbriz

Alegerea e a ta: cu secțiunile cromate de înaltă calitate, superb desenate, care pot fi combinate în orice fel, îi poți oferi motocicletei tale K 1600 GT un aspect elegant.
• Secțiuni cromate de înaltă calitate, superb desenate, pentru a-ți personaliza motocicleta
• Fniisare cromată a parbrizului, fâșie cromată pe cuti și/sau ornament cromat pentru capacul topcase-ului

Iluminarea solului

Când se face târziu: becurile luminează solul cu tehnologie modernă cu LED și facilitează parcarea. Dacă vrei, luminile pot rămâne aprinse și după ce ai scos cheia din contact.
• Tehnologie LED de ultimă oră pentru iluminarea suprafeței de sub motocicletă
• Pe întuneric este mult mai ușor să găsești un loc unde motocicleta va fi stabilă odată parcată și face mai ușoară operarea cricului lateral sau a celui central
• Vizibilitate mai bună la urcarea în sau coborârea din șa
• Pornește atunci când se activează contactul sau închiderea centralizată
• Se oprește automat când pleci de pe loc, când se scoate cheia din contact sau după un timp de funcționare prestabilit

ERGONOMIE ȘI CONFORT

Parbriz, jos

Îi conferă lui K 1600 GT un aspect sportiv cu protecție bună împotriva vântului și a intemperiilor.
• Aspect sportiv, cu protecție bună împotiva vântului și a intemperiilor
• Lăcuire împotriva zgârierii, pentru transparență bună pe termen lung
• Permis General de Operare

Șa dintr-o bucată

Te face să vrei să te urci direct pe motocicletă: șaua lată, personalizată cu cusături decorative este foarte bine capitonată și asigură confort deosebit la ture lungi pentru pilot și pasager. Disponibilă în trei variante de înălțime. Toate șeile care se montează post-vânzare sunt încălzite.
• Șa dintr-o bucată, considerabil mai lată și mai bine capitonată în zona pasagerului
• Mai mult confort pe distanțe lungi pentru pilot și pasager
• Disponibilă în trei înălțimi diferite ale șeii: 750 mm, 780 mm, 810 mm
• Lungimea arcului interior al piciorului: 1.720 mm, 1.770 mm, 1.830 mm
• Culoare: negru

Șa pilot, reglabilă pe înălțime

Șaua pilotului mai joasă facilitează urcarea în șa și manevrarea motocicletei. Disponibilă și ca echipament opțional.
• Mai ușor pentru pilot să pună picioarele pe sol, deci motocicleta este mai ușor de echilibrat pe loc
• Înălțime a șeii reglabilă: 780/800 mm (standard: 810/830 mm)
• Lungimea arcului interior al piciorului: 1.775/1.810 mm (standard: 1.830/1.870 mm)
• Culoare: negru
• Disponibilă și ca echipament opțional

Shift Assistant Pro

Folosește Shift Assistant Pro ca să schimbi treptele confortabil, fără a acționa ambreiajul. Disponibil și ca echipament opțional.
• Permite schimbarea în treaptă superioară și inferioară fără folosirea ambreiajului în situațiile de sarcină și turație relevante pentru majoritatea situațiilor
• Disponibil și ca echipament opțional

Hill Start Control

Oprește și pornește la deal cu Hill Start Control – nu este nicio problemă dacă ai pasager și o motocicletă încărcată la maximum. Disponibil și ca echipament opțional.
• Hill Start Control previne deplasarea necontrolată înapoi la pornirea în rampă
• Permite riderului să țină motocicleta fără efort cu motorul pornit în rampă
• Face pornirea în rampă mai ușoară
• O caracteristică binevenită pentru cine a mai condus un tourer mare, încărcat la maximum
• Se activează prin acționarea fermă a manetei de frână
• Apăsarea manetei de frână din nou dezactivează funcția, la fel ca pornirea de pe loc în prima sau a doua treaptă
• Disponibil și ca echipament opțional

NAVIGARE ȘI COMUNICARE

Navigator V

Unde mă aflu, încotro mă duc și care este cea mai bună rută până acolo? Întrebări care apar la fiecare călătorie și care sunt foarte ușor de răspuns: cu BMW Motorrad Navigator V. Ușor de instalat, este sistemul de navigație GPS ideal. Convenabil de operat chiar și cu mănuși, are caracteristici de care poți fi mândru: ecran de 5”, memorie flash de 8 GB, actualizarea hărților gratuită pe viață, tehnologie wireless Bluetooth și, opțional, legătură cu smartphone pentru informații din trafic în timp real. Vine cu o geantă pentru transportul în afara vehiculului. În combinație cu car kit-ul opțional, BMW Motorrad Navigator V poate fi folosit și ca sistem hands-free în mașină.
• dispozitiv de navigație GPS compatibil Bluetooth, optimizat pentru folosirea pe motocicletă
• ecran mare, luminos, de 5”
• Disponibil cu hărți pentru Europa sau pentru America de Nord¹, cu sau fără hărți preinstalate
• Actualizări gratuite pe viață ale hărțior (doar pentru opțiunile cu hărți preinstalate)
• Mondaj complet integrat în bordul lui K 1600 GT
• Protejat împotriva furtului de un parbriz coborât atunci când motocicleta stă pe loc.
• Operarea sigură și confortabilă folosind Multi-Controller-ul de pe ghidonul stâng
• Comenzile de navigație pot fi date prin difuzoarele (opționale) sistemului audio sau printr-o cască cu sistemul de comunicație BMW Motorrad
• Paginile MyMotorcycle, plus un afișaj al avertismentelor și al rapoartelor motocicletei
• Linie opțională de smartphone Garmin, pentru informații din trafic în timp real, prognoze meteo actualizate la minut și mai multe.
• Opțional: kit pentru mașină
¹Disponibil doar în SUA
Suportul de GPS pentru mașină din poze nu face parte din Navigator V, dar poate fi cumpărat ca echipament opțional

Încărcător Dual USB cu cablu pentru priză de 12V

Încarcă-ți smartphone-ul și camera digitală în timpul turei pe motocicletă – nicio problemă, dacă ai încărcătorul dual USB. Grație celor două porturi USB, două dispozitive pot fi încărcate în același timp folosind priza motocicletei.

• Încărcător pentru încărcarea simultană a 2 dispozive mobile în timpul mersului. folosind priza de 12V a motocicletei
• Compatibil, de exemplu, cu smartphone, telefon mobil, tablet, MP3 Player, cameră digitală
2 porturi USB
• 2 lungimi de cablu, la alegere: 60 sau 120 cm

Sistem audio

Radio cu dual tuner, canal de informații din trafic, Bluetooth, interfețe pentru MP3 Player, iPod (folosind cablu adaptor), USB sau intrare AUX – poate fi operat în mod convenabil, spre exemplu, prin folosirea Multi-Controllerului de pe ghidon. Include pregătirea pentru sistemul de navigație.

• Radio cu dual tuner și cu 24 de sloturi de memorie
• Furnizarea de informații din trafic (canalul cu informații din trafic)
• Posibilitateade a recepționa postul de radio prin satelit Sirius XM (doar SUA și Canada)
• Conectivitate cu MP3 Player sau iPod/iPhone cu folosirea playlist-urilor și directoarelor
• Se operează folosind Multi-Controller-ul și 4 butoane de control ale unității (pe partea stângă a motocicletei)
• Redare audio prin difuzoarele de la bord sau prin Bluetooth într-o cască cu sistemul de comunicație BMW Motorrad
• Controlul volumului în funcție de viteză
• Postul de radio, titlul piesei etc. afișate pe display-ul multifuncțional din bord
• Compartiment impermeabil, încuiabil pentru dispozitive audio (cu interfață audio) pe partea dreaptă a motocicletei (dacă se folosește opționalul 0417 “Închidere Centralizată”, acest compartiment de depozitare se încuie odată cu toate celelalte.)
• Include pregătirea pentru dispozitivul de navigați, pentru montaj complet integrat al lui Navigator V

SIGURANȚĂ

CRASH BAR

Bară solidă de protecție a motorului din două bucăți, realizată din oțel inoxidabil șlefuit, protejează carterul motorului împotriva avariilor serioase și se potrivește perfect cu designul clasic al lui K 1600 GT.
• bară de protecție a motorului solidă, din 2 bucăți, realizată din oțel inoxidabil lustruit
• suprafață elegantă, mată
• Protejează carterul motorului împotriva avariilor și minimizează eventualele avarii
• Greutate: aprox. 1,9 kg (ambele părți, inclusiv piesele pentru montaj)
• Furnizat împreună cu instrucțiuni de instalare

Faruri suplimentare cu LED

Siguranță sporită în condiții de vizibilitate slabă: vezi și ești văzut mai bine cu farurile suplimentare cu LED, inclusiv pe timp de ceață, zăpadă sau ploaie. Disponibil și ca echipament opțional.
• Far auxiliar puternic cu LED în carcasă turnată din aluminiu
• Mai multă siguranță la drum: vedere mai bună și vizibilitate mai bună
• Becurile cu LED sunt atât de longevite că au practic uzură zero, deci operarea va fi fără probleme și fără întreținere
• Diametru aprox. 70 mm, lungime aprox. 110 mm
• Disponibil și ca echipament opțional

Sistem de alarmă (fără sistem de închidere centralizată)

Sistemul răspunde la schimbări ale poziției și la vibrații cu un semnal puternic și auzibil și acționând luminile de avarie. Disponibil și ca echipament opțional, cu sistemul de închidere centralizată.
• Sistem de alarmă fără telecomandă
• Semnale vizuale și acustice ca alarmă, în caz de schimbare a poziției sau de vibrații
• Încuierea motocicletei activează alarma antifurt
• Disponibilă și ca echipament opțional (din fabrică) cu sistemul de închidere centralizată.

SERVICE ȘI ÎNGRIJIRE

Lacăt pentru discul de frână, cu alarmă antifurt

Lacătul pentru discul de frână de la BMW Motorrad este metoda ideală antifurt pentru când ești la drum. Cu sistemul de alarmă integrat, plus un bolț și o carcasă fabricate din oțel întărit, lacătul asigură o protecție bună împotriva furtului și împotriva manipulării lacătului. În plus, dimensiunile sale reduse îl fac ușor de depozitat.
• Lacăt pentru disculd e frână pentru asigurarea motocicletelor premium
• Sigur și mic, cu sistem de alarmă integrat
• SRA (Securite et Reparation Automobile) l-a clasificat la cel mai înalt nivel de siguranță
• Bolț de 13 mm, carcasa și mecanismul de blocare realizate dintr-un oțel special, dur
• Dacă sistemul de alarmă detectează vibrații sau mișcări foarte ușoare, o alarmă acustică este activată
• Alarma acustică are cel puțin 100dB timp de 15 secunde, apoi se reactivează automat
• Butucul special asigură cel mai înalt grad de protecție împotriva manipulării
• Dimensiuni externe (lacăt): 115x67x42 mm