lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradEXTINDERE GARANTIE - Automobile Bavaria BMW Motorrad

EXTINDERE GARANTIE

March 8th, 2012 by

Conditii contractuale de extindere garantie motociclete BMW.

 

 1. Extinderea de garantie la motocicletele BMW se poate face doar inainte de iesirea din termenul de garantie de fabrica, nu se poate face inscrierea la garantie extinsa dupa expirarea garantiei BMW Motorrad de 24 de luni primita prin contract de vanzare-cumparare la motocicleta noua. Inscrierea se poate face cel mai devreme cu 30 de zile inainte de expirarea garantiei de fabrica.
 2. Garantia se poate extinde cu intervale succesive de 12 luni.
 3. Kilometrajul total la data incheieri contractului de garantie nu poate depasi 30.000km rulati.
 4. Excluderi:
  • Motociclete pentru inchiriere, scoala, competitii sportive, curse.
  • Motociclete care nu au fost intretinute conform cu programul recomandat de BMW Motorrad la un dealer autorizat BMW Motorrad.
  • Motociclete care au montate dispositive de marire sau modificare putere fata de standard.
 5. Ce componente sunt incluse (exemple): Garnitură de chiulasă, Pompă de apă, Transmisie unghiulară, Etrier de frână, Cilindru de frână, Rulment de roată, ABS, Demaror, Radiator de ulei, Pompă de ulei, Baie de ulei, Sondă lambda, Lagăr pentru furcă, Alternator, Cutie de viteze, Cilindru de frână principal, Braţ basculant posterior, Unitate hidraulică, Instrumente, Arbore cardanic, Radiator, Motor, Arbore cotit, Lagăr pentru, braţ basculant, Simering, ECU, Termostat, Ventile, Carburator, Furcă anterioară, Cutia clapetei de acceleratie
 6. Ce componente nu sunt incluse: În general: Piese care sunt suspuse unei uzuri naturale ridicate. Materiale consumabile şi auxiliare, echipamente opţionale care nu sînt disponibile de la producător, precum şi daune prin accident şi violeţă. Garanţia cuprinde toate piesele motocicletei descrise în contractul de vânzare-cumpărare, cu excepţia unor accesorii suplimentare care nu sunt livrate de fabrică, a aparatelor de radio, casetofoanelor, CD-playerelor, aparatelor de emisie-recepţie, precum şi a pieselor care sunt supuse unei uzuri naturale ridicate, şi anume instalaţiile de eşapament, inclusiv catalizatorul, curelele de acţionare, lanţurile, roţile de lanţ, pinioanele, discul de ambreiaj (discul de antrenare), placa de presiune, plăcuţele de ambreiaj, plăcuţele de frână, discurile de frână, tamburii de frână, pneurile, becurile, bujiile, bateriile, furtunurile, curelele trapezoidale, releele, contactele de întrerupere şi amortizoarele
 7. Restituire costuri: restiturirea se face integral pentru manopera si integral la piese pana la 50.000km rulati. Dupa 50.000km rulati se aplica urmatoarea formula:
 8. Garantia este transmisibila in cazul in care se vinde motocicleta.
 9. Limita de despagubire: pana la valoarea reala a vehiculului (valoarea de piata).
 10. Mentinerea garantiei: se face prin respectarea programului de intretinere prevazut de BMW Motorrad si efectuarea acestuia la un dealer autorizat BMW.
 11. Valabilitate: pe teritoriul Romania si in UE daca se calatoreste in concediu sau cu afaceri.
 12. Reparatiile se accepta doar la dealerii autorizati BMW Motorrad cu contract EuroPlus.
 13. Pret: 280 Euro/an, TVA inclus.

 

Automobile Bavaria SRL