lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW MotorradBavaria Fest - Automobile Bavaria BMW Motorrad

Automobile Bavaria BMW Motorrad

Bavaria Fest

Bucuresti, 30 septembrie 2012 – Continuand traditia mult asteptata de iubitorii brandului BMW, Automobile Bavaria Group a fost gazda evenimentului Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil bavarez: noutati auto si moto, multe vedete admiratoare ale brandului BMW, muzica buna si o petrecere cu meniu traditional.

Bavaria Fest i-a reunit si pe pasionatii de moto la noul showroom moto Automobile Bavaria din Baneasa unde au fost prezentate cele mai noi modele de motociclete BMW si Husqvarna din aceasta toamna: BMW F700GS si F800GS, precum si Husqvarna TR650 Strada, TR650 Terra si TE250R. Showroom-ul Moto Automobile Bavaria este in prezent unul dintre cele mai dotate showroomuri moto din Bucuresti. Aici fanii moto au ocazia sa testeze in fiecare zi o gama larga de motociclete BMW (enduro-touring, touring, sport, roadster, precumsinoile maxi-scutere BMW), atat noi cat si rulate, precum si motociclete Husqvarna.

Automobile Bavaria s-a gandit si la fanii BMW Motorrad care nu poseda permis de conducere moto: in cadrul evenimentului, doritorii s-au putut inscrie la BMW Motorrad Taxi-Ride, avand astfel sansa de a experimenta senzatia mersului cu motocicleta BMW alaturi de instructori moto experimentati. In spiritul BMW Motorrad, testele s-au facut in conditii de maxima siguranta, cu echipament de protectie pus la dispozitie de catre Automobile Bavaria.