lucky patcher apk download
blackmart download Automobile Bavaria BMW Motorrad90 ani intr-o singura carte! - Automobile Bavaria BMW Motorrad

90 ani intr-o singura carte!

August 13th, 2014 by

90 YEARS BMW MOTORRAD

Noua zeci de ani de istorie BMW Motorrad au fost ambalati in aceasta noua carte care spune povestea incredibila de dezvoltare a brandului de la originile sale umile, in primii ani ai secolului 20 si tot drumul pana la societatea de astazi, care se bazeaza pe inspiratie si motociclete avansate tehnologic pe care iti traiesti visele.

90 de ani BMW Motorrad are mai mult de 300 de pagini pline cu povesti interesante de la arhivele care spun cititorului nu numai despre multe dintre masinile care au modelat istoria marcii, dar de asemenea, despre oamenii din spatele ei.

Cu un accent pe conectarea trecutului cu prezentul prin povesti impresionante si imagini, aceasta carte sarbatoreste 90 de ani a brandului ca o retrospectiva eficienta, cu acces exclusiv la arhivele BMW Classic si povestile pionierilor care au folosit puterea BMW pentru curse si calatorii in intreaga lume.

Dotata cu mai mult de 200 de fotografii color sau alb-negru din arhive si cu textul afisat in limba engleza și germana, cartea explica modul in care marca a incorporat tehnologia de varf in unele dintre desenele sau modelele cele mai remarcabile produse vreodata.

Aceasta cronica cuprinzatoare si convingatoare a unuia din cele mai admirate branduri din lume, este un must-have pentru toti pasionatii de BMW si este disponibila in Romania prin Automobile Bavaria Motorrad la pretul de 65 (sau echivalentul în RON).

2247_8180_large